Oferta Contacontes i Espectacles

Aquesta és la nostra oferta de contacontes i espectacles per 2018/2019. Tria segons els teus desitjos i necessitats i viu una experiència memorable, sorprenent i divertida. Amb música pròpia, cançons en directe, dinàmiques amb el públic, màgia, llums i titelles de creació pròpia.

conte contat 01

conte contat 2

Es tracta d’ajudar als infants a crèixer amb llibertat, creativitat i amor.  Crear un espai allunyat de les tasques i l’estrès. Volem enfortir els vincles socials o familiars i dotar d’ eines per el desenvolupament vàlides per tota la vida. La nostra tasca està dedicada a que la vida de tot nin i nina sigui meravellosa.

Amb els nostres contacontes-espectacles motivam cap a la curiositat, la creativitat i el pensament argumentat. Els beneficis que t’aportam són:

  • Transmetre valors com l’amistat, la no violència o el respecte.
  • Proporcionar inspiració i reflexió.
  • Fomentar conductes i hàbits saludables.
  • Consciència ecològica i social.
  • Diversió, participació i enfortiment de vincles.
  • Mitjançant el joc aprendre colors, formes, mides…
  • Reforçar l’amor per la lectura.

Per aconseguir tot això colaboram de manera activa amb centres de tota Mallorca d’educació infantil i primària, les biblioteques del Consell de Mallorca, el Departament de Cultura del Govern de les Illes Balears, Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, el Gremi de Llibreters de Mallorca, la Fundación Palma Aquarium, l’ associació Un Somriure per Txernòbil, el festival internacional de contes Contesporles, el Festival Internacional de Teresetes…

Creiem fermament que tots els nins i nines mereixen un ambient on es sentin escoltats, recolzats i estimats.
Consideram que la vida de tot nin i nina pot ésser meravellosa sense entrar a valorar el seu entorn o classe social.

Al cap i a la fi contar històries és el més humà del món. Això és el que pretenem, un món més humà.

Si tens algun dubte contacta amb nosaltres, sempre rebràs una resposta adequada a tu. Et recordam que pots triar l’espectacle que vulguis segons l’edat del públic o l’idioma que desitgis.

Si no saps quin dels nostres espectacles triar, demana’ns consell i et recomanarem el millor per a tu segons els teus desitjos i necessitats.

Reserva contactant:

cropped-contecontatnegativojpg1.jpg

Nabil & Aida

645 350 160/ 658 245 254

infocontecontat@gmail.com