Festes Personalitzades

Vols que venguem al teu aniversari? Celebres la teva comunió, naixement o festa personalitzada?

Anem on ens diguis, ho montem tot, i així gaudiu de…

Contes amb titelles tipus “Barrio Sésamo”, música, cançons en directe, màgia sorprenent, jocs i diversió!

Com ho feim? Creant per a ells un ambient on puguin expressar-se lliurement, lliure de l’estrès i de les tasques. Als nostres espectacles amb titelles els infants son protagonistes de la història. S’impliquen, senten i resolen el que succeeix en els contes. No només els feim saber que ens importen sinó que els feim sentir que són estimats.

Creiem en la qualitat per damunt de la quantitat. I en la personalització per damunt del que és comercial. Per aixó, posem el focus en el que més importa: tu i els que més estimes.

La clau del nostre èxit es la col·laboració amb tu. Escoltam les teves necessitats i desitjos per traduir-los en el esdeveniment que tu vols. Cultivam les teves idees amb la nostra propia màgia per crear el teu esdeveniment especial. Junts aconseguirem que tothom participi amb els cinc sentits.

Els contacontes promouen la criança amb aferrament. Al costat dels seus familiars i amistats podran reforçar vincles connectant les seves emocions.

Si desitges fer la teva festa més especial t’oferim el nostre photocall personalitzat amb els titelles protagonistes del conte. A més de divertits complements i fotos Full HD de regal.

Tota una experiència memorable per a crèixer en llibertat, amb creativitat i amor!