Espectacles i Contacontes

Cream espectacles i contacontes per ajudar als infants a crèixer amb llibertat, creativitat i amor.

Viu una experiència memorable, sorprenent i divertida. Amb música pròpiacançons en directedinàmiques amb el públic, ballsmàgiajocsllums i titelles de creació pròpia. 
Un espai allunyat de les tasques i l’estrès. 

Conte Contat 08

Amb els nostres contacontes-espectacles motivam cap a la curiositat, la creativitat i el pensament argumentat.

Com t’ajudem?

 • Anem on ens diguis
 • Ho montem tot i així no et preocupes
 • Adaptam el conte a l’ edat que ens demanes
 • T’assessorem gratis per escollir adequadament l’espectacle o animació segons el que desitgis
 • Pots escollir en l’idioma que prefereixis: castellà, català/mallorquí, anglès (anglès només disponible per Monster Show)

Els beneficis que t’aportam són:

 • Diversió, participació i enfortiment de vincles.
 • Transmetre valors com l’amistat, la no violència o el respecte.
 • Proporcionar inspiració i reflexió.
 • Reduir l’ estrès i la tensió.
 • Fomentar conductes i hàbits saludables.
 • Generar consciència ecològica i social.
 • Mitjançant el joc aprendre rituals de interacció, gestió d’ emocions, resolució de conflictes, colors, formes, mides…
 • Reforçar l’amor per la lectura.

Qué feim? 

Cream espectacles interactius per a infants i el seu entorn. Un ambient on poden expressar-se lliurement, lliure de l’estrès i de les tasques.

queescontecontat

Per què a través d’una història o un contacontes?

Els contes ensenyen als infants a expressar-se. A través de la història els convidem a reflexionar i comprendre millor el món que els envolta. Això els proporciona confiança en si mateixos i en els altres. Per això, socialitzen més fàcilment.

Per què teatralitzem les històries o contes?

Participar de manera activa en una història teatralitzada desenvolupa la memòria, el control i la flexiblitat cognitiva. Ja que necessiten recordar la història, esperar el seu torn per participar i donar resposta als reptes plantejats en el conte. Als nostres espectacles amb titelles els infants són protagonistes de la història. S’impliquen, senten i resolen el que succeeix en els contes. Això és crític en el desenvolupament humà per prendre decisions adequades i resoldre problemes quotidians.

Què aporten els nostres titelles?

El titella és una representació de la persona. El titella m’ensenya a confiar en mi mateix, a seguir la meva intuïció. És la força vital i resistent de la persona. Em guia i indica quin camí cal seguir per treure el major profit d’una situació.

La seva presència actua sobre les persones. Impressiona, capten l’atenció i resulta irresistible mirar-los. Provoquen un canvi en els infants. Fan que connectin amb el seu “jo interior”.
Els titelles són les criatures que porten endavant el que es proposen i mai es cansen. Et donen l’actitud per veure tot el que cal veure i moure’t confiadament en el món exterior. És el nostre socorredor sempre accessible.

Els nostres titelles estan fets a mà. No podria ser d’una altra manera. No tenim por de fer servir les mans i fer les coses per nosaltres mateixos. Crear a mà vol dir que sóc conscient del que faig, el cuido, tinc cura de cada detall.

cuentacuentospulpo
El Peix Irisat

Com ho feim?

Durant l’espectacle juguen, comparteixen, canten, ballen, interactuen, riuen … Les rialles fan desaparèixer la ràbia, la tensió, l’ansietat i redueix les hormones de l’estrès. Les rialles compartides creen i enforteixen un vincle amorós i saludable.

No només els feim saber que ens importen sinó que els feim sentir que són estimats. Al costat dels seus i les seves amistats podran reforçar vincles connectant les seves emocions. En definitiva, atenem les seves necessitats físiques, socials i emocionals. Això és crucial per a reduir l’estrès i la solitud, tenir confiança i empatitzar amb els altres.

musicacontecontes

Per aconseguir tot això colaboram de manera activa amb profesionals del ámbit de la psicologia i la pedagogia, centres de tota Mallorca d’educació infantil i primària, les biblioteques del Consell de Mallorca, el Departament de Cultura del Govern de les Illes Balears, Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma, el Gremi de Llibreters de Mallorca, la Fundación Palma Aquarium, l’ associació Un Somriure per Txernòbil, el festival internacional de contes Contesporles, el Festival Internacional de Teresetes

La clau del nostre èxit es la col·laboració amb tu. Escoltam les teves necessitats i desitjos per traduir-los en el esdeveniment que tu vols. Cultivam les teves idees amb la nostra propia màgia per crear el teu esdeveniment especial. Junts aconseguirem que tothom participi amb els cinc sentits.

Tota una experiència memorable per a pasar-ho bé!

Contacta amb nosaltres i reserva la teva data.

 

cropped-contecontatnegativojpg1.jpg

Conte Contat

holacontecontat@gmail.com

Visita-ns a Facebook

Nabil: 645350160  // Aida: 658245254